Brasserie Vulders is de eetgelegenheid in de Oisterwijkse horeca waar veel aandacht wordt geschonken aan zowel culinaire lekkernijen als gastvrijheid en tevredenheid. Het gastvrije team van Vulders gaat net een stap verder om ervoor te zorgen dat de gasten een culinaire en plezierige avond beleven.

Patron-cuisinier Anton Vulders en gastvrouw Irene Vulders verzorgen u een complete avond in een huiselijke warme ambiance. Zij zullen u culinair verrassen met de in hun open keuken ambachtelijk bereide lekkernijen uit zowel Franse-, mediterrane- en oosterse keuken.

Anton Vulders: “Sinds 2004 run ik deze brasserie samen met mijn vrouw Irene onder de naam Brasserie Vulders. Wij durven garant te staan voor kwaliteit. Daarom hebben we onze naam aan de brasserie verbonden..” Er bestaan echter misverstanden omtrent het woord ‘brasserie’. Anton: “Het begrip ‘brasserie’ wil niet zeggen dat het eten eenvoudig is. Wij hebben een breed assortiment en onze gerechten zijn voor vijfennegentig procent geheel ambachtelijk bereid. Daarbij hebben wij ieder seizoen een passende specialiteit. Hier passen wij dan onze kaart op aan.”

Wakend oog
Anton en zijn vrouw Irene waken voortdurend over het geheel aan diensten. 

Anton staat zelf namelijk vaak in de keuken en zijn vrouw is al jaren gastvrouw bij de brasserie. Op deze manier kunnen zij garant staan voor een complete, smakelijke en plezierige avond!